15 May 2014

Selvtillitstrening

Da jeg snakket med en venn om forventning, resultater og målsetninger her en dag, sa jeg noe som jeg har tenkt på et par ganger etterpå; "...Men hvor ofte setter dere egentlig feilfrie løp på trening?"
Dengang da var det ment som en vekker for hvor ofte vi kan forvente å gå feilfritt på konkurranse. Men det minner meg likevel om noe helt annet.

Jeg trener nesten bare alene, og må derfor komme opp med planen for hva og hvordan jeg skal trene på egenhånd. Jeg legger vanligvis opp treningen for å lære Kuling noe spesifikt, eller øve på noe selv. Leter etter svake punkter som trenger oppmerksomhet. Altså gjør jeg det stort sett vanskelig for oss. Jeg planlegger noe som er nytt for meg, eller som jeg vet Kuling ikke kan enda. Det blir en del feil, men vi får stort sett til det jeg har planlagt, med litt tilpasning og øvelse. Alt vel så langt. Vi lærer!

Men så var det selvtilliten og flyten, da. Jeg tror vi har bruk for å trene enklere også, trene på å løpe feilfritt, kjenne på flyten og kjenne på alt vi faktisk kan. Derfor har jeg en tanke om å trene litt enklere fremover. Vi gjorde det i går: