27 October 2014

Norwegian Open 2014

For et stevne! Her trives vi! Og med deler av verdenstoppen på plass, er det bare å kjempe med det nebb og de klør man har fått utdelt.

Kuling gikk som en liten kule hele helgen. Og potene holdt, heldigvis. Noen småfeil veltet korthuset i flere løp, men å være feilfri, offensiv og ryddig gjennom hele løpet, med unntak av et eneste hinder for mye eller for lite, i dette selskapet? Det føles bra nok, det :)

Dessverre var ikke min form med på notene, særlig ikke søndag. Etter det første løpet søndag morgen føltes det som å ha prøvd å løpe marathon uten å spise frokost. Jeg droppet neste løp og prøvde å hvile meg opp til finalen, men jeg gikk meg bort et øyeblikk og endte på helt feil sted (feil side av slalåmen, vanskelig å redde inn gitt).

Kvalifiseringsløpet fra lørdagen som ga oss finaleplass, er mye morsommere å snakke om. Her er video: