16 March 2015

Oppskrift: bygge bom

Jeg har bygget de fleste av agilityhindrene mine selv, tunnelene har jeg kjøpt fra NTI-global, som er overlegne på pris ift kvalitet. Jeg får stadig spørsmål om oppskrift fra de jeg ikke har som venner på facebook (som har fått dette i form av et album), så jeg deler albumet her, inkludert kommentarene nederst som beskriver fremgangsmåten.

Hvis jeg skulle bygget en ny bom akkurat i dag, ville jeg vurdert å investere i teppe med tverrstriper eller kanskje i gummibelegg. Men så lenge vi forstatt møter sandmalte hinder på konkurranse, er det en fordel å ha trent på det også...

Jeg ville i tillegg ha brukt en langt dyrere forskalingsfinér, både til rammeverket og til platene. Men den bommen som bygges i denne oppskriften er nå to år gammel, og lever fortsatt i beste velgående. Den skal riktignok få litt ny maling i år.

Her er bildene: