25 March 2015

To løp fra landslagssamling

I helgen var Kuling og jeg på samling med bruttotroppen i Ski. Vi fikk trent en del, særlig lørdag, søndag var jeg i overkant sliten. For sikkerhets skyld har jeg tråkket over og strukket en sene i tillegg, så sånn sett er det kanskje ikke tidenes krise at vi ikke får trent, jeg kan uansett ikke løpe nå...

Jeg filmet veldig lite i helgen, men fikk hjelp til å filme noen av internkonkurranseløpene våre. Vi fikk to forsøk på hver bane (Pluss i margen! Gøy å få teste to løsninger eller rette opp en tabbe!), men jeg har dessverre ikke alt på film. Det jeg derimot har, er et lekkert løpende bomfelt. Selvtillitsboost!

...og her er to løp. Ingen av dem feilfrie, men begge med bra samarbeidsfølelse:


Dessuten fikk jeg litt tid med etterlengtede venner. Her spiser Kuling og Lene lunsj sammen :)

 Ekstra deilig å være inne på kunstgress en helg når det begynner å snø ute. Kuling og jeg var litt uenig om hvorvidt dette var ypperlig badevær. Det var IKKE jeg som kastet ballen i bekken!