08 April 2016

Kulingfilmer fra Gåsahoppet 2016

Jeg innså plutselig at jeg har glemt å laste over og se på filmene fra Gåsahoppet. Det skyldes nok litt den rådende valpeammetåken, men nok egentlig mest at da jeg kom hjem fra Gåsahoppet var det noen få dager igjen til onlinekursene skulle være klare og på nett, og jeg hadde litt i overkant mye å gjøre i den forbindelse.

Bedre sent enn aldri? Her er i alle fall løpene:


Resultatene ble ikke noe å skryte av, men jeg synes vi fikk til mye bra, både konkurransemessig og treningsmessig. Jeg dro ned dit med en trøblete høyrefot, og var hele tiden veldig i tvil om jeg kunne klare å løpe, og i så fall hvor mange løp. Det gjorde at jeg senket ambisjonsnivået konkurransemessig, og fokuserte på å trene detaljer og kontaktfeltskriterier. Bra for både meg og Kuling, men likevel litt teit siden vi hadde kjørt veldig langt for disse løpene.

Foten holdt hele helgen! Den er fortsatt litt dum, men det går jevnt bedre, i alle fall. Nå er vi straks klare for å prøve oss på ny konkurranse - i Stavanger denne gangen. Det blir mange mil på touranen på et år...