19 October 2016

Grunnleggende handling

Nå synes jeg Smiley er moden nok i kroppen til å begynne å springe rundt ting. Hun er åtte måneder, snart ni, og har mer eller mindre sluttet å vokse.

Vi har wrappet pinner og trafikk-kjegler, og nå også vanlige hindervinger. Jeg prøver å kombinere forståelse med selvtillit (og dermed fart), men de to er ofte motstridende. Jeg vil at hun skal våge å ta i og prøve seg frem i full fart på banen uten å være redd for å gjøre feil. Samtidig vil jeg at hun skal ha med seg hodet og være oppmerksom på mine signaler. Byr på to små filmer fra i går og i dag:

Vi har det utrolig gøy sammen! Jeg er fortsatt litt redd for halting etter trening når hun kaster seg inn i ting, sklir og krasjer - og dertil takknemlig når hun beveger seg like fint som før når hun reiser seg etter hvile. Denne lille sorthvite (som muligens ikke egentlig er sorthvit men "seal&white", "muddy black&white" eller "ghost tricolor") er en skikkelig kul en!