04 May 2017

April, Mai, Arendal, Stavanger, seiere, napp, kortison, og to uker til WAO!

Det går i ett om dagen. Både agilitymessig og ellers også.

Med unntak av at foten min fortsatt ikke er helt i orden (men forhåpentlig blir det etter en dose kortison på NiMi i går) har oppladningen mot WAO gått strålende. Kuling leverer feilfritt etter feilfritt med vinnerløp og bestetider i både Arendal og Stavanger. Ville har ikke bare nappet seg opp i hopp2, hun har dessuten rasket til seg kvalifiseringsresultater til årets lag-NM! Gøyal bonus for treningslaget vårt, og definitivt noe å se frem til!

Hjem, hvile, lade om, mer trening, mer hvile. Vi begynner å bli klare. Vet at vi er første pulje ut i snooker, og skal trene ekstra på å legge treffsikre strategier uten å rekke å se andre nasjoner prøve seg før oss.

Smiley blir hjemme i Norge, Ville og Kuling stiller i alle grener, og Bris har tusket til seg en plass i Pentathlon i tillegg til sin opprinnelige rolle som reserve.


Våren, med oppladning og mesterskap og uttaksstevner og alt som blir grønt og håpet som brenner - det er min overlegne favoritt blant årstider. På så mange måter. Men samtidig går alt veldig fort om dagen. For fort til at bloggen klarer å henge med. Jeg slenger inn noen filmer, og tipser om at det er mye mer å se på youtube :)